Uusia luottamustehtäviä valtuustokaudelle

Sain ilahduttavan puhelun Salon nuorisovaltuuston puheenjohtajalta Toni Raitaselta. Minut oli valittu nuorisovaltuuston kummivaltuutetuksi. Mielessäni on useita eri yhteistyökuvioita salolaisten nuorten asioiden edistämiseksi. Mukavaa päästää toimintaan mukaan. Olennaisin kysymys itselleni on nuorisopalveluiden alueellinen tasa- arvo. Nuorille tulee taata hyvät harrastusmahdollisuudet ympäri kaupunkia. On myöskin syytä muistaa, että kaikki nuoret eivät harrasta intohimoisesti liikuntaa. Myös heille tulisi kehittää vapaa- ajan mahdollisuuksia.

Toisena uutena luottamustehtävänä minut valittiin kaupungin koordinoivan sisäilmatyöryhmän jäseneksi kaupunkikehityslautakunnan edustajana. Tällä saralla riittää myös tehtävää. Hivenen itseäni arvelluttaa harva kokousrytmi(2x vuodessa), mutta katsotaan minkälainen rooli ryhmälle on tarjolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s