Valtuustotyö käyntiin hyvässä yhteistyössä!

Tänään alkoi virallisesti valtuustyö ensimmäisen kokouksen merkeissä. Omalta osaltani kaupunginvaltuusto valitsi minut valtuuston vaalilautakunnan puheenjohtajaksi sekä kaupunginkehityslautakunnan jäseneksi. Kiitos luottamuksesta.

Uuden valtuutetun on ollut helppo astua ”remmiin” mukaan. Valtuustoryhmä on ottanut uuden valtuutetun hyvin vastaan ja kaupungin järjestämät perehdyttämistilaisuudet ovat olleet hyvä tapa ottaa perusrakenteet haltuun. Oli myös ilo keskustella kaupunginjohtaja Lauri Innan kanssa hieman koulumaailman asioista. Lupasipa tulla syksyllä kahville myös eteläisen Salon sivistyskeskukseen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s