Mies joka ei koskaan luvannut mitään

Vaalikampanja on takanapäin ja itse vaalipäiväkin jännitetty. Lopputuloksena koko ”rumbasta” on kaupunginvaltuutetun paikka. Kiitos kaikille tukijoukoille tuesta kampanjan aikana ja 177 äänestäjälle luottamuksesta äänestyspäätöksen muodossa. Salon Kokoomus ansaitsee myös ison kiitoksen. Uusi ehdokas otettiin hienosti mukaan kampanjointiin. Kampanjaa tehtiin positiivisella mielellä ja yhteistyössä. Monta hyvää ehdokasta ei tullut valituksi ahkerasta kampanjoinnistaan huolimatta.

Eräs vanha tuttava onnitteli minua tänään ja kysyi samalla, että millä ihmeen lupauksilla valtuustopaikka irtosi. Huomasin samalla, että en ole oikeastaan luvannut mitään. Aion suhtautua maalaisjärjellä ja tarkoilla talousluvuilla asioihin sekä tehdä ahkerasti yhteistyötä myös yli puoluerajojen. Edessä on varmasti hankaliakin päätöksiä. Vaikeina taloudellisina aikoina hyvän yhteistyön merkitys kasvaa entisestään. Oma verkostoni on sitoutunut auttamaan minua vaikeissa kysymyksissä.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s