Vaalipaneeli face-to-face

Oli mukava osallistua tänään Perniön lukiolla vaalipaneeliin. Mukana kanssani keskustelemassa olivat Heikki Tamminen(Perussuomalaiset), Katja Taimela(SDP) ja Päivi Savolainen(Keskusta). Kiitokset myös paneelin juontajalle Johannes Alarannalle.

IMG-20170403-WA0002

Paneeliosallistujat vasemmalta Päivi Savolainen, Arttu Karhulahti, Katja Taimela ja Heikki Tamminen(KUVA Pirkko Korhonen)

Oli todella hienoa käydä asiallista keskustelua laajasti Salon kannalta olennaisista asioista. Erityisen paljon mieltäni lämmitti ehdokkaiden ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen ote. Vaikka joissakin kohdin oltiinkin selkeästi eri linjoilla, niin kaikkien mielipiteitä arvostettiin. Mielestäni kuntapäättäjillä täytyy olla erittäin hyvä yhteistyökyky yli puoluerajojen.

Olen harmistuneena seurannut sosiaalisen median keskusteluja, joissa asiakeskustelut johtavat hyvin usein nälvimiseen tai jopa riitelyyn. Tuntuu, että ihmisten arvostus toisiaan kohtaan on katoava luonnonvara – ainakin ruudun takaa ilmaistuna.

Toivon, että tämän postauksen kuvan ehdokkaista mahdollisimman moni on päättämässä kaupungin asioista tulevalla valtuustokaudella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s