Karhuryhmä

Olen keräämässä kunta-alan asioiden osaajista koostuvan poliittisen tiimin vaali- ja valtuustotyöni tueksi. Vahvaan asiaosaamiseen kuuluu asiantuntijaverkosto, jonka mielipidettä kuunnellaan erittäin herkällä korvalla. Ideologiaani kuuluu lisäksi yhteistyöpolitiikka, jossa asioista keskustellaan puolueväreistä riippumatta ja valitaan ratkaisu joka parhaiten tukee tässä tapauksessa kaupungin tavoitteita, ei omia tavoitteita. Asiat eivät saisi henkilöityä.

On jo nyt etukäteen ”hehkutettava”, että olen enemmän kuin ylpeä poliittisesta tiimistäni, Karhuryhmästä. Olette taatusti paras Karhuryhmä, joka minulla on koskaan ollut käytössäni. Karhuryhmän kokoonpano julkaistaan sunnuntaina. Mukana on todellisia politiikan ja hallinnon ammattilaisia sekä mahtavia arjen osaajia eri aloilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s